Nederlands

Plopsa Coo: gezellig familiepark vlakbij de watervallen van Coo

Plopsa Coo: gezellig familiepark vlakbij de watervallen van Coo
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Français Français
Nederlands Nederlands
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English

Vlak bij de iconische watervallen van Coo vind je Plopsa Coo, een gezellig pretpark waar je met de hele familie een topdag beleeft! Je ontdekt hier meer dan 25 attracties, met een focus op vermaak geschikt voor een jongere doelgroep. Naast de attracties maak je in het park natuurlijk ook kennis met al je favoriete Studio 100-helden. Geniet van een heerlijk dagje uit met het gezin en ga op avontuur in Plopsa Coo!

Alle pretparkdeals bij Social Deal

Ben je dol op pretparken? Op Social Deal ontdek je scherpe deals voor een dagje uit naar de leukste pretparken in België, pretparken in Nederland én attractieparken in Duitsland! Waar ga jij als eerste heen?
De Attracties van Plopsa Coo

Weet jij al waar je mee wil beginnen tijdens je bezoek aan Plopsa Coo? Hol jij gelijk naar De Smurfer, een gave achtbaan waarin je vanuit Gargamels kasteel een spannend ritje maakt door het bos van Smurfenland? Ben jij de eerste die een flinke plons veroorzaakt in de DinoSplash of Maya Splash? Of ga je toch liever karten in stoere karts?

Vervolg je weg en maak een bijzondere vlucht in De Vlindervlucht, race zelfstandig naar beneden op de Bobslee en geniet van het wonderlijke uitzicht vanuit de Bel RTL Zetellift. Ben je een echte durfal? Zoek het dan hogerop in de Mega Mindy Flyer of maak een ritje in Vicky The Ride, een spannende achtbaan waarin je vikingbootje alle kanten op tolt terwijl je over het parcours suist. 

Ben jij de beste chauffeur? Vergeet dan ook zeker niet om langs te gaan bij de Autorijschool van K3. Hier leer je spelenderwijs de verkeersregels kennen op een leuke en speelse manier. Ook leuk: maak een tochtje met de Konijntjes, het favoriete vervoersmiddel van Kabouter Plop en zijn vrienden!

Eten & drinken in het park

Van al die avonturen en belevenissen krijg je vanzelf zin in een smakelijk hapje en wat te drinken. Gelukkig vind je verspreid over het park diverse eetgelegenheden waar je terecht kunt voor een snack, tussendoortje of volwaardige maaltijd.

Kies uit belegde broodjes, panizza’s, worstenbroodjes, wafels, frites en diverse snacks, hamburgers, hotdogs, pasta’s, soepen, pannenkoeken, muffins, donuts, ijsjes en nog veel meer! Uiteraard vind je hier ook diverse gekoelde dranken, warme dranken en slushes.

Uit eten na je bezoek aan Plopsa Coo

Wil je na je bezoek aan Plopsa Coo nog even rustig nagenieten van alle belevenissen, onder het genot van een zalig diner? Kies voor een aangename afsluiter en ga met je gezelschap uit eten bij een restaurant in de regio. Via Social Deal ontdek je gemakkelijk voordelige restaurantdeals die je mee kunt pakken op weg naar huis; ideaal!

Voordelig overnachten na je bezoek aan Plopsa Coo

Moe na een intensieve dag vol avontuurlijke belevenissen? Via Social Deal overnacht je voor een topprijs bij hotels in de regio. Wil je een hotelovernachting met aanzienlijke korting meepakken? Bekijk de actuele hoteldeals in de omgeving van Plopsa Coo of vind een hotel dat gunstig op je route ligt en scoor je overnachting tegen een onverslaanbare prijs!

Voordelig genieten in Liège: haal deal-inspiratie uit onze blogs